KZ_logo1

Autorská práva

Provozovateli náleží všechna autorská práva k veškerému obsahu, který Provozovatel umísťuje na těchto webových stránkách, včetně textu, designu stránek, obsahu a uspořádání.

Tyto webové stránky a veškeré vztahy s nimi související se řídí právem České republiky.

Práva a povinnosti Provozovatele a Uživatelů při používání těchto stránek se řídí těmito Pravidly. Tato Pravidla se vztahují na všechny osoby, které navštíví tyto stránky (dále jen „Uživatelé“). Uživatel vyjádří souhlas s těmito Pravidly tím, že vstoupí na www stránku Provozovatele či jakýmkoliv způsobem užije jakoukoliv informaci umístěnou v rámci www stránky Provozovatele.

Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na stránkách [www.kralovstvizen.cz], s výjimkou tohoto dokumentu, nemá povahu žádného právního úkonu, nebude-li v jednotlivých případech výslovně stanoveno jinak.

Poučení o ochraně osobních údajů

Přístup na stránky [www.kralovstvizen.cz] může být ze strany Provozovatele podmíněn poskytnutím některých osobních údajů Uživatele ve smyslu zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOÚ“).  V takovém případě bude Provozovatel s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy.

Při Vaší návštěvě získáváme jenom základní informace o Vašem prohlížeči a operačním systému, odkud jste k nám přišli, jak dlouho a jak často u nás jste, jaké stránky jste si přečetli, jaká je Vaše IP adresa apod. Tyto informace využíváme pouze k vylepšení našeho webu a služeb. Tyto údaje nejsou poskytovány k užití ve prospěch žádných třetích osob.

Společnost Hi Magazines s.r.o. se sídlem Dolnice 314/2, 621 00 Brno – Řečkovice, IČO: 042 74 407, DIČ: CZ04274407. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 89120 zpracovává v případě odeslání kontaktního formuláře nebo jiného dotazu ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Telefonní číslo
  • E-mailovou adresu

Tyto osobní údaje zpracováváme za účelem marketingové soutěže a budou společností Hi Magazines s.r.o. zpracovávány po dobu 2 let.

Zpracování osobních údajů je prováděno společnosti Hi Magazines s.r.o. tedy správcem osobních údajů.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo obrátit se na kontaktní osobu Provozovatele: Dolnice 314/2, 621 00 Brno – Řečkovice, l.hromcova@himagazines.cz, která Vám umožní přístup k osobním údajům, poskytne veškeré informace o osobních údajích, které Provozovatel zpracovává, a zároveň u této osoby máte možnost souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli a bez udání důvodu odvolat a žádat o opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování či uplatnit právo na přenositelnost údajů. V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů lze podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů.

Pravidla diskuzního fóra

Každý uživatel je povinen dodržovat pravidla diskuzního fóra.

Kódy třetích stran

Tento web zpracovává cookies, jež jsou potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro remarketing.

Cookies

Soubory cookies se stahují na pevný disk Uživatele a umožňují internetovým stránkám zapamatovat si důležité informace, které Uživateli ulehčí její další používání.

Pokud Uživatel nechce cookies používat nebo si přeje, aby internetový prohlížeč použití cookies oznámil, musí ve svém internetovém prohlížeči vybrat příslušnou volbu. Jsou-li všechna cookies zablokována, není možné využít některé funkce těchto stránek.

Universal Analytics

Tyto stránky využívají službu Universal Analytics (Google Analytics), poskytovanou společností Google, Inc., pro analýzy a zlepšení webových stránek. Data o uživatelích jsou anonymní, nesbírají osobní a citlivé údaje. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budou-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google.

Google nebude spojovat vaši IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Více informací o Google Analytics naleznete na Ochrana soukromí a smluvní podmínky společnosti Google.

Pokud si nepřejete být zahrnováni do statistik služby Google Analytics, nainstalujte si do prohlížeče rozšíření Google Analytics Opt-out.

Retargeting

Webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. To umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o tento web, reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s.

Remarketing

Sběr údajů o chování návštěvníků internetových stránek je aktivováno vyjádřením aktivního souhlasu skrze tlačítko „Souhlasím“, která následuje za informativním upozorněním v dolní části webové stránky. Upozornění je zobrazeno bezprostředně po načtení stránky při prvním načtení webové stránky.

Remarketingem se v případě těchto internetových stránek myslí systémy a měřící kódy na opětovné cílení reklamy. Jmenovitě službu Remarketing společnosti Google, Inc. a Pixel Facebook společnosti Facebook a.s.

Expirace cookies

Cookies pro Google Analytics, jež mají za účel získávání statistických informací, expirují dle nastavení prohlížeče, popř. přestanou existovat v momentě jejich odstranění.

Cookies pro Google Adwords, jež mají za účel identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Google pro opětovné cílení reklamy (Remarketing), expirují za 540 dnů.

Cookies pro Pixel Facebook, jež mají za účel identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Facebook pro opětovné cílení reklamy (Remarketing), expirují za 180 dnů.

Uživatel má právo vznést námitku proti zpracování.

Změny v politice ochrany osobních dat

Provozovatel si vyhrazuje právo jakkoliv a kdykoliv měnit svoji politiku ochrany osobních dat, přičemž aktuální stav bude vždy umístěn na těchto stránkách.

Chování Uživatelů

Při používání těchto stránek Uživatel nesmí zasahovat do bezpečnosti těchto stránek, nemůže tyto stránky využívat k přenášení škodlivých souborů a snažit se proniknout do veřejně nepřístupných míst těchto stránek. Uživatel je rovněž povinen ctít autorská práva Provozovatele k těmto stránkám.

Odpovědnost a právní příslušnost

Případná rizika plynoucí Uživateli z používání těchto stránek, jsou zcela na Uživateli a Provozovatel za ně nenese jakoukoliv odpovědnost. Veškeré spory vzniklé v souvislosti s využíváním těchto stránek, budou projednávány místně příslušným soudem v České republice a v souladu se zákony České republiky.

Ustanovení těchto podmínek, které se z jakéhokoliv důvodu stanou nevymahatelné, budou považována za oddělitelná od zbývajících ujednání a na jejich platnost a vymahatelnost nebudou mít vliv.

Prohlášení o přístupnosti

Provozovatel www stránek prohlašuje, že tyto stránky se snaží o maximální přístupnost obsahu i všech svých funkčností pro všechny Uživatele internetu.

Závěrečná ustanovení

Společnost Hi Magazines s.r.o. si vyhrazuje právo okamžitě ukončit Vaše užívání webové stránky nebo přístup na tuto stránku v případě, že se bude domnívat, že z Vaší strany došlo nebo dochází k porušování práv a/nebo oprávněných zájmů společnosti Hi Magazines s.r.o. nebo jejích spolupracovníků, porušování příslušných právních předpisů, či v případě, že bude považovat Vaše chování na stránce za nevhodné či nepřijatelné v rozporu s oprávněnými zájmy společnosti Hi Magazines s.r.o.

Kontakt

V případě potřeby nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese: l.hromcova@himagazines.cz

pes a deti

Jaký pes je vhodný do domu

Máte v plánu pořídit si domácího mazlíčka a chcete…
randění

7 rad, jak na randění po rozvodu

Někdy vztahy prostě nevyjdou. Můžeme se snažit, jak chceme.…
vánoce a děti

Co s dárky na Vánoce, pokud nemáte dostatek financí

Všude na nás číhají reklamy a slevy, které ohlašují,…
2784

Plavková sezóna se blíží! Zhubněte do plavek u tyče a buďte v létě za hvězdu!

Pole Sport je souhrnný název pro pohyb u tyče, kterou ale mnoho lidí stále…
22429822_l

7 kosmetických vychytávek moderní doby

Moderní doba s sebou přináší kromě většího shonu a stresu také nesporné výhody. Technika…
makový dort - smakoun.eu

Upečte si dorty, po kterých nepřiberete

Dovedete si ještě představit oslavu narozenin s pořádným dortem? Že máte strach, že po něm přiberete?…

Reklama

Nejnovější články

randění

7 rad, jak na randění po rozvodu

Někdy vztahy prostě nevyjdou. Můžeme se snažit, jak chceme.…
kondóm

Pozor na chyby při používání kondomu

Kondom je nejrozšířenější ochrannou, která vás ochrání proti pohlavním…
pár v posteli

Vyhněte se zánětům a infekcím – nebojte se po sexu chodit na toaletu

Po milostném aktu chcete většinou s partnerem ještě chvíli…
žena při sporáku

Nechci být jen žena v domácnosti

Máte partnera, který vydělává víc než vy a chce…
žena

Jednoduchá cesta k intenzivnímu orgasmu

Chcete si užít milostné hrátky a dosáhnout intenzivního orgasmu?…